Hier kun je alle informatie vinden over judo in judoschool Eric Bos.
Voor info over wedstrijden en verslagen van de wedstrijden ga je naar www.bosjudo.nl.
Dat is de site van Beweging Onderwijs Stichting Judo Westfriesland. Deze stichting is een samenwerkingsverband van de judoscholen Eric Bos, Steven Appels en Pascal Proper. Deze stichting behartigt de belangen van de wedstrijdjudoka’s van de judoscholen.
Een snelle link naar de laatste berichten kan je hier vinden in de linkerkolom bij “Wedstrijdnieuws”
Op site bos-sport.nl kun je filmpjes van technieken bekijken als je op de blauwe balk “technieken” klikt, Klik je op de foto dan komt het filmpje. De exameneisen voor de band zie je als je eerst op technieken en daarna op de extra blauwe balk “exameneisen” klikt.
Voor adressen van de dojo, contributie, etc. klik je ook op “judoschool” op de blauwe balk. Veel plezier op deze site!