Op 1 oktober werd het vestigingtoernooi gehouden tussen teams van alle vestigingen van de judostichting Bos/Meester. De teams kwamen uit in twee klassen. ’s Morgen gingen de teams in de tweede klasse aan de slag.

De teams kwamen uit in twee poules met daarna kruisfinales. Enkhuizen 2 en Bovenkarspel 2 kwamen tegen elkaar om de derde plaats, die keurig werd gepakt door Enkhuizen 2. In de finale stonden Medemblik 2 tegen Enkhuizen 3. Medemblik werd kampioen van de tweede klasse en promoveert dus naar de eerste klasse.

’s Middags kwamen de teams uit de eerste klasse tegen elkaar uit. De strijd was lang spannend en meerdere teams hadden kans op een plek op het podium. Medemblik 1 draaide heel sterk totdat Stijn Verduin een blessure opliep. Heel jammer want zij waren op weg naar een 2e of 3e plek. Uiteindelijk werden zij vierde. De strijd om de tweede en derde plek was heel spannend. tot de laatste wedstrijd stond Bovenkarspel tweede, maar zij werden nog net op judopunten geklopt door Enkhuizen/Hoogkarspel. Enkhuizen 1 werd net als de vorige keer overtuigend kampioen.

Kampioen Enkhuizen 1 2e plaats Enkhuizen/Hoogkarspel 3e plaats Bovenkarspel 1
1e plaats tweede klasse, Medemblik 2

foto’s kunt u sturen naar webmaster@bos-sport.nl