Vandaag was het zo ver, de 1ste Westfriese jeugd team wedstrijden werden gejudood in Heiloo.
Om half 11 werd er gestart en het team deed het zeer goed.
Het team van Bos/Meester bestond uit Kieran Roelf: -24 kg, Jasper van Marle: -27 kg, Ferron Touw: -30 kg, Jelmer Touw: -34 Kg, Tom de Vries: -38 kg, Alex Bos: -42 kg, Job Schimmel: -46 kg, Sylvan Touw: -50kg en Michele Mensonides en Dennis Wormer beide – 55kg.
Er werden 4 wedstrijden gespeeld tegen achtereenvolgens Dojo ’t Loo, Frits van der Werf , Kodokan en Ben Rietdijk. De eerste drie werden overtuigend gewonnen met 10, 14, en 10 matchpunten de vierde was net ’n tikkie te zwaar en werd verloren met 8 tegen 10 matchpunten.
Toch een zeer goede prestatie omdat zeker 4 van de judoka’s in een gewicht te zwaar hebben gejudood.

team-2.jpg`team-1.jpg

  • Met dank aan Andr&#235 Touw voor de foto’s
  • Een meer uitgebreid verslag is te lezen op de site van de judobroers Touw