Op zondag 12 november streden de pupillen A om het kampioenschap van Noord-Holland. Districtskampioen is het hoogste wat een judoka als pupil kan halen dus het beloofde een spannende dag te worden. Zes judoka van Bos-Meester hadden zich geplaatst via de afdelingskampioenschappen. Daan Timmer koos ervoor om niet mee te doen, dus vijf judoka stonden op de mat in Beverwijk.
In de -27kg werd Ferron Touw kampioen door in de finale revanche te nemen op Ton Weert. Daan Verduin liet zien dat hij weer beter was en nam in de categorie -30kg een mooie derde prijs mee naar huis. Joël van Os kwam net even te kort om op het podium te komen en eindigde op een goede vijfde plaats in de -34kg. Thijs Kamma en Martijn Heutinck kwamen elkaar in de finale van de -42kg tegen. Thijs werd kampioen en Martijn werd tweede. Jongens, gefeliciteerd met jullie prestatie!

Ferron Touw kampioen -27kg Daan Verduin 3e -30kg Thijs Kamma kampioen en Martijn Heutinck 2e -42kg

Met dank aan André Touw voor de foto’s.