Zaterdag 27 januari is het vestigingteamtoernooi in de Dojo van Hans Meester bij het HSV sportcomplex gehouden. Het was een sportieve wedstrijd, waarbij de judoka’s veel ervaring opgedaan hebben. Een aantal judoka’s heeft de smaak van de wedstrijden te pakken gekregen. Zij zijn van harte welkom op de wedstrijdtrainingen op woensdag van 18.00 uur bij Olympia in Enkhuizen of op donderdag om 18.00 uur bij het HSV in Hoorn.

In de eerste klasse waren  spannende wedstrijden: er was geen enkele ploeg die alle wedstrijden gewonnen heeft. Enkhuizen 1 had gewonnen van HSV, maar verloren van Enkhuizen 2. Hierdoor werd HSV op wedstrijdpunten uiteindelijk de winnaar. Bovenkarspel 1 had minder geluk en verloor op 2 judopunten van Medemblik 2. Hierdoor degradeert Bovenkarspel 1 naar de 2e klasse.

In de tweede klasse is het team van de Kersenboogerd kampioen geworden en promoveert naar de eerste klasse.

Uitslag eerste klasse                  

 1. HSV
 2. Enkhuizen 1
 3. Enkhuizen 2
 4. Medemblik 1
 5. Medemblik 2
 6. Bovenkarspel 1

Uitslag tweede Klasse

 1. Kersenboogerd
 2. Huesmolen
 3. Enkhuizen 3
 4. Bovenkarspel 2
 5. Hoogkarspel
 6. Asonia Andijk

De Hoornse teams hadden het voordeel van de thuiswedstrijd, de volgende ronde is medio april in Medemblik.