In Anna-Paulowna waren de kampioenschappen van de afdeling Noord-Holland-Noord. De eerste vijf plaatsen zich tevens voor de Noord-Hollandse kampioenschappen volgende week.
In het ochtendprogramma wist George van den Berg zich te plaatsen in de klasse -27kg met een verdienstelijke vijfde plaats. In de klasse -30kg stonden twee judoka’s van Bos/Meester op het podium. Ferron Touw werd ongeslagen kampioen. Tijmen Brinkkemper kwam via de herkansing op de derde plaats. Brandon Borgsteede kwam niet bij de eerste vijf. Daan Verduin, Shane Weeland, Robert Smit en Timo de Jager wisten zich ondanks goed judo niet te plaatsen in de klasse -34kg.
’s Middags kwamen de zwaardere gewichten op de mat.  In de klasse -42kg wist Martijn Heutink met een vijfde plaats een ticket voor de Noord-Hollandse te bemachtigen. In de klasse -46kg won Nicky Meijer al zijn partijen en werd daarmee kampioen. Luca Verheijen werd knap derde.

Volgende week gaan dus zes judoka’s van Bos/Meester naar Beverwijk voor de districtskampioenschappen. Geen slecht resultaat.

kijk voor foto’s in het fotoalbum