Vandaag stonden 5 judoka’s van Bos/Meester op de mat in Beverwijk om mee te doen met de kampioenschappen van Noord-Holland. George van den Berg, Tijmen Brinkkemper, Ferron Touw, Martijn Heutink, Luca Verheijen en Nicky Meijer hadden zich vorige week geplaatst bij de 16 besten. De wedstrijden werden gestreden in poultjes van vier judoka’s met daarna kruisfinales. George deed goed zijn best maar strandde in zijn poule. Tijmen Brinkkemper kwam tot de halve finale maar moest genoegen nemen met de 5e plaats. Ferron Touw kwam tot de finale, maar wist die en de herkansing niet te winnen. Een derde prijs was zijn beloning. Martijn Heutink kwam helaas niet door tot op het podium. Luca Verheijen die ook de kruisfinales haalde, bleef steken in de kwartfinale. Nicky Meijer kon wel een verdiende derde prijs mee naar huis nemen.
Feron Touw 3e Nicky Meijer 3e