Vandaag wist het team van de pupillen B een derde prijs in de wacht te slepen bij de Noord-Hollandse kampioenschappen in Beverwijk. Het team bestond uit: George van de Berg (-27kg); Ferron Touw (-30kg); Shane Weeland, Tijmen Brinkkemper en Daan Verduin (-34kg); Timo de Jager (-38kg); Martijn Heutinck (-42kg); Nicky Meijer (-46kg) en Luca Verheijen (-50kg); Er werd eerst gejudood in poultjes van 3 en daarna in kruisfinales met dubbele eliminatie.
In de poule werd gewonnen van Dun-Hong (11/47 tegen 3/10) en verloren van de latere kampioen, de combinatie Dojo ’t Loo – Ben Rietdijk (3/11 tegen 10/42). In de kruisfinales werd eerst verloren van Kenamju (2/10 tegen 12/53)) maar het team herstelde zich goed door te winnen van Sportschool de Lange (9/37 tegen 5/20) en een verdiende derde prijs mee naar huis te nemen.
Het Pupillen-B team
meer foto’s van André Touw zijn te vinden in het fotoalbum