De volgende judoka zijn in Bovenkarspel en Enkhuizen geslaagd voor een nieuwe band:

Geel: Julian Beers, Ilse de Goede, Jasper de Goede, Sven van Schie, Maarten Schooneman, Jorrit Schooneman, Erik Sikkens, Jeroen Sikkens, Huub Smit, Thom Smit, Kevin Zandstra, Tommy Higginson, Pim Bouwens, Brian Koster, Rob Warps, Melissa Degens, Alessandro di Perna, Daan Appelman, Loran Kerner, Lianne Prevenier, Mitchell Ronde, Kyle Thomas, Aeson Lemmer, Emile Longayroux, Stijn Noorman, Glenn Souer, Victor Dijkstra, Frederieke Loth, Stef Winkster

Oranje: Michael Koomen, Sander Koomen, Koen Smit, Andy Smit, Boukje Vrouwe, Kevin Spaan, Daan Timmer, Joep Bijlsma, Rob Smit, Anouk Steenhoff, Tirza Limperg

Groen: Stef Koenis, Luca Verheijen, Coen Bais, Daan Heemskerk, Mark Jellema, Wesley Mast, Koen Slagter, India Visser, Lisa Willemsen, Sander Brekelmans, Timo de Jager, Angie Specker, David Bartels, Ramon Zwirs, Ronald de Jonge, Tessa Brekelmans, Maarten van den Brink, Tjeerd Fluitman, Dafne Linders

Blauw: Nicky Meijer

Bruin: Nick Kapinga, Bas Ooms, Paul Kok

kijk voor foto’s in het fotoalbum