14 oktober hebben we 4 wedstrijden in de jeugd westfriese competitie gespeeld.
Het team bestaat uit Jeffrey Loesberg, Melle van de Ham, Ferron Touw, Jelmer Touw, Joël van Os, Tijmen Brinkkemper, Timo de Jager, Tristan Hermans, Alex Bos, Nils de Koff, Laurens en Bastiaan Olfers, Michelle Mensonides en Dennis Wormer.

  • De eerste wedstrijd tegen Dojo ’t Loo werd met 12-6 gewonnen.
  • De tweede wedstrijd tegen Tom van der Kolk is met 15-3 gewonnen
  • De derde wedstrijd tegen Hikari werd eveneens met 12 – 6 gewonnen.
  • De vierde wedstrijd tegen Judo Yushi was spannend, maar werd op het laatste moment met 8-10 verloren.
    Jeffrey kwam voor te staan maar werd de laatste 10 seconden toch nog in een heupworp geworpen. Melle draaide net de verkeerde kant uit, -10. Ferron had een goede revanche op de vorige keer genomen, ippon. Joël liet zich in het begin verrassen in een o soto gari op 2 knieën. Timo maakte een mooie tani otoshi, Tristan deed het al beter dan de vorige keer, maar verloor toch met een yugo. Alex won eenvoudig, Nils had geen tegenstander, Dennis probeerde het gelijk te houden maar ging toch nog in harai goshi.

In het klassement staan we door dit goede resultaat op de derde plaats. Er zit een stijgende lijn in onze prestaties en het getoonde judo.