foto van Nils die de finale wint Het Internationaal Open Alkmaars Judotoernooi is een goed bezet internationaal toernooi. De beste judoka’s van Nederland waren van de partij. Het team van Bos/Meester presteerde daar geweldig en ging met maar liefst twaalf prijzen naar huis.

Eerste prijzen waren er voor Nils de Koff, Joël van Os, Alex Bos en Jelmer Touw. Tweede werd Ferron Touw. Op de derde plaats van het podium stonden Timo de Jager, Tristan Hermans, Tijmen Brinkkemper, Robin Mak, Geert Tonkes , Michele Mensonides.
Het vreemde bij dit toernooi is dat de winnaar van de verliezersronde een tweede keer tegen de winaar van de winnaarsronde kan komen. Zo lukte het Nils  om een revanche te nemen op de tegenstander die hem in de eerste finale wist te verrassen. Alex kon 2 keer winnen van de jongen waar hij de finale van het NK van verloor. Ook Joël won de finale van dezelfde judoka. Jelmer won ook, na lang geen grote wedstrijden te hebben kunnen doen.  Ferron speelde heel goed, maar had nog geen antwoord op de makkikomi van zijn tegenstander. Ook bij de derde plaats winnaars was vooruitgang in hun judo te zien. Het harde trainen betaalde zich vandaag uit.

Ons team heeft zelfs zo goed gepresteerd dat we de tweede prijs hebben behaald voor de best deelnemende judoscholen, een prima prestatie dus.