Joël van Os KampioenZaterdag werd Joël van Os kampioen. Hij speelde beter en slimmer dan zijn tegenstanders.
Tijmen Brinkkemper eindigde als 5e. Dit is de vervelendste plaats. Toch liet Tijmen een flinke vooruitgang in zijn judo zien. Voor de andere judoka’s was de zaterdag niet zo succesvol, maar er is wel veel geleerd.

Op zondag waren de successen groter. Iris Benjamins maakte de mooiste uchi mata van de dag en werd 3e.
Robin Mak werd kampioen in de klasse tot 73 kg. Alex Bos werd kampioen en Job Schimmel eindigde als 3e in de klasse tot 46 kg.
Niels de Koff begon heel sterk met mooie ippons, maar was te moe bij de laatste partijen. Hij  zette goed door en eindigde toch als 3e. Tristan Hermans werd kampioen, Kevin Kishna eindigde als 2e, Michelle Mensonides liet zich in de finale overdonderen door de pakking van haar tegenstander maar won verder al haar andere partijen en werd 2e
Geert was ziek thuis. Jelmer Touw was te zwaar ingedeeld door de samenvoeging van twee klassen maar won toch een partij van de nummer 2 van het nationaal kampioenschap van vorig jaar. Dennis Wormer durfde te weinig in te komen en werd vroegtijdig uitgeschakeld.

Hoewel er te weinig judoka’s ingeschreven hadden, werden er  veel meer en hogere prijzen gehaald dan vorig jaar en is er sprake van een stijgende lijn.