team 1 en 2 met hun prijzen Het CIOS toernooi wordt georganiseerd door de studenten aan het CIOS Haarlem, voor de clubs waar zij stage lopen. Ook wordt middels een loterij geld ingezameld om een deel van de kosten voor hun studiereis naar Japan te vergoeden.

De judoka’s van het tweede team Bos- Meester zijn kampioen geworden in de tweede klasse tijdens het CIOS toernooi in Haarlem. 
Het team bestaat uit Jeffrey Loesberg, Melle van der Ham, Brandon Borgstede, Daan Schipper, Tijmen Brinkkemper, Shane Weeland, Roy Vlasman, Thijs de Rijke en Floris Sanderman. De coaching werd gedaan door Sandra Schipper. In de poule werd gewonnen van Balance en Aarts, De halve finale werd gewonnen van Goederaad en de finale van Fitpoint.

De judoka’s van het eerste team zijn 2e geworden in de eerste klasse. In de poule werd van alle tegenstanders gewonnen: De Lange, Ben Rietdijk en Judo Yushi.
In de finale tegen de Lange dachten een aantal van onze judoka’s er te gemakkelijk over. Ze hadden in de voorrondes immers al eens van de Lange gewonnen. De judoka’s van de Lange waren meer op resultaat gericht. Zij roken niet alleen hun kans maar zij grepen hem ook. Een harde les voor onze judoka’s.
Het eerste team bestaat uit George van den Berg, Ferron Touw, Jelmer Touw, Timo de Jager, Tristan Hermans, Job Schimmel, Alex Bos en Nils de Koff. Coach Hans Meester.

Alex Bos werd door de heer Nauwelaerts d’Age, Ben Rietdijk en Joop Pauel uitgeroepen tot sportiefste en stijlvolste judoka van het toernooi.