Pascal Proper wist op slimme wijze Noordhollands kampioen te worden tot 90 kg.

Ondanks dat hij de eerste partij een tik tegen zijn rib opliep, versloeg hij daarna alle 4 zijn tegenstanders op slimme wijze.

Robin Mak behaalde de derde prijs tot 73 kg. Tegen Diego Frans begon hij direkt het initiatief te pakken, waardoor hij al snel ippon kon maken. De tweede partij tegen Mike van de Plas won Robin door Mike goed vast te zetten. Daarna liep Robin vol in een sutemi en was  Menno Versprille net iets handiger in de pakking.  Tenslotte verloor Robin door een goed getimede veeg van Sjoerd Blankevoort.

Geert Tonkes behaalde de derde prijs tot 60 kg. Hij won de eeste partij met een beenworp, de tweede partij met houdgreep en de derde met een beenworp. Jeffrey Krab wist hem beter in beweging te zetten en maakte harai goshi toen Geert over wilde pakken. Tenslotte verloor Geert de laatste partij net aan doordat hij bij zijn been werd gepakt.

Dezelfde ochtend zijn bij het ontwikkelingstoernooi voor gele banden de volgende prijzen hehaald:

Jasper van Marle 1e prijs, Timo de Goede en Melle van der Ham 2e prijs.