De volgende judoka’s zijn geslaagd voor een nieuwe judoband

Geel:
Merel van Marle, Glenn Souer, Lars Buiten, Maxim Krämer, Sander Schenk, Mats Beemster, Jeffrey Loesberg, Karel Eijsses, Joey Koomen, Mark Schooneman, Kris Schooneman, Lisanne de Boer, Joey Leeuwinga, Can Ozcelik, Jesse Tilder, Rico Weeland, Alessandro di Perna, Bobby Duinker, Wessel Bakker, Sanne Dollé, Lisa Dollé, Roeben Vuurman, Luna Vuurman, Joeri Bakker, Otto Bakker, Bram van Ginkel, Rowan van Kanten, Jelmer Luijt, Sybren Luijt, Dennis Mink, Justin Drenthen, Misha Roth, Naomi Teeuwen.

Oranje:
Timo de Goede, Jasper van Marle, Maurice van Dalfsen, Gijs Hoogendoorn, Zep Kleijweg, Jasper Beers, Kjell van Dijk, Joost Jan Groot, Lennart Kuin, Kevin Spaan, Justin Poslavsky, Reinier Dix,

Groen:
Tessa Smit, Rik Zwagerman, Alex Zwagerman, Ronald de Jonge, Jan Maat, Dennis Hulst, Edwin Bakker, David Bartels, India Visser, Angie Specker, Dylan Beijers, Joost GrapenDaal, Victor Poslavsky, Matthijs Stam, Cas van der Wurf,

Blauw:
Tijmen Brinkkemper, Ferron Touw, Shane Weeland, Gideon Teeuwen, Roy Haring.

Bruin:
Floris Sanderman, Bas Zilver, Romeo Ligthart, Jenny Smit.