Alex Bos tweede op internationaal Espoirtoernooi in Eindhoven Tijdens het Espoir toernooi in Eindhoven heeft Alex Bos de tweede plaats behaald. Hiermee was hij de sterkste Nederlandse judoka voor het eerste meetmoment voor de EK -17 in de klasse tot 50 kg. Alleen de Belg Arno Maes was nog iets te sterk voor Alex. Daar Alex als lichtste deelnemer in deze categorie  een paar kilo massa te kort kwam om zijn worpen goed door te drukken verloor hij de finale. 

Alle andere tegenstanders versloeg hij op techniek.

Op uitnodiging van nationale bondscoach Edwin Steringa en op aanbeveling van de talenttrainer van Noord Holland Ben Rietdijk , gaat Alex binnenkort naar de kernploeg trainingen van Jong Oranje.

Job Schimmel, Sylvan Touw en Michelle Mensonides wisten alledrie wel één of meerdere partijen te winnen, maar verloren er ook twee. Waardoor ze buiten de prijzen bleven.