Onderlinge wedstrijden ( na geboren 1998): 3 t/m 6 juni

Hierbij ben je uitgenodigd om deel te nemen aan de clubkampioenschappen.
Er worden poules gemaakt van judoka’s met ongeveer hetzelfde gewicht en dezelfde leeftijd en judogroep, zodat iedere judoka 3 of meer wedstrijden kan doen.
De wedstrijden vinden plaats tijdens de normale lesuren.
Schrijf allemaal in! Er is voor iedereen een prijs en Lever onderstaand strookje liefst zo spoedig mogelijk in. Inschrijfgeld € 3.- . Uiterste inschrijfdatum is 30 mei.
Download inschrijfformulier

Bandexamens en slipexamens: 17 t/m 20 juni

Woensdag 17 juni, donderdag 18 juni, vrijdag 19, zaterdag 20, en zijn de bandexamens of slipexamens tijdens de eigen reguliere lesuren. Ouders en bekenden zijn van harte welkom om te komen kijken.
Kosten: Slippen zijn gratis en het examen zelf kost ook niets.
Dunne judoband € 5.-
Dikke judoband € 6.-
Wie de gele band haalt moet zich inschrijven bij de Judo Bond Nederland. Ga naar www.jbn.nl Klik op “Lid worden”en vul het formulier in. Als je lid bent krijg je een judopaspoort, het blad judovisie en is je band officieel erkend.

Gevonden voorwerpen worden tijdens judo examens nog eenmaal uitgestald, alles wat daarna nog achterblijft wordt verwijderd.

Vakanties:
Hemelvaart en pinksteren: 21 t / m 24 mei en 1 juni
Zomervakantie: 2 juli t / m 17 augustus
De lessen op vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli komen te vervallen, omdat de ervaring leert dat de laatste lesdagen voor de zomervakantie de opkomst te laag is