GroepsfotoHet ontwikkelingsteam van BOS Judo Westfriesland heeft in een deelnemersveld van 5 ploegen de eerste plaats behaald. Het team dat bestond uit Dries en Noor Boulidam, Indio Offringa, Benjamin Burghouwt, Roos-Marie Brinkkemper, Dorus Rood, Stan Offerhaus, Marie Groen was goed op dreef. De tegenstanders waren in deze poule: Judo Dorssports, Fun & Fit, Judo Academie Amsterdam en Judojo Amsterdam. Het team stond als een huis en alle judoka’s hebben flink hun best gedaan. Vooral de prestaties van Dries, Indio, Benjamin, Roos-Marie, Doris en Stan waren fantastisch. Deze judoka’s wonnen al hun partijen.

Het 1e team van BOS Judo Westfriesland had het een stuk lastiger. Van Judoschool de Lange, Judo Yushi en ook van Tom van der Kolk werd verloren. Van Kenamju en Ben Rietdijk werd wel gewonnen. Het team eindigde uiteindelijk als 5e. Dit team bestond uit Isabel Wiebers, Anko van der Ham, Youri Gijsen, Dirk Groen, Melle van der Ham, Brian Sikkens, Renan van Dijk en Rijan Sijm. Isabel liet in haar 5 partijen heel goed judo zien en verloor geen partij, Melle en Brian verslikten zich 1 partij maar wonnen de overige partijen wel. Voor de overige teamleden was het een leerzaam toernooi tegen louter goede tegenstanders.

De teams werden begeleid door Marcel Brinkkemper en Michiel van der Ham