Jelmer Touw 2eDoor een tweede plaats te halen op de Districtskampioenschappen in Beverwijk heeft Jelmer Touw zich weten te plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen op 6 maart in Tilburg. In een zware poule kon Jelmer in de finale helaas niet van Chirstiaan Koopstra van Judo Yushi winnen, maar in de strijd om de tweede plaats won hij van Glen Koper van Kenamju. Dit was een belangrijke winstpartij want slechts de eerste twee kunnen zich plaatsen voor de NK.

Tristan Hermans en Floris Sanderman stonden sterk te judoen. Beiden verloren een wedstrijd en konden helaas niet meer voor de tweede plaats gaan omdat ze al van de verliezende finalist hadden verloren. Ze kwamen wel op het podium mer een knappe gedeelde 3e plaats.
De overige deelnemers van BOS Judo konden in het sterke deelnemersveld helaas niet op het podium komen.
Coach Tamas Bravik ondersteunde de jongens.

DK -17 2010