Van Judovrienden Westfriesland met dank aan alle vrijwilligers:

 Het 1e Omringjudotoernooi dat afgelopen zondag werd gehouden in de Muiter te Medemblik is een groot succes geworden. Nadat Wethouder J. Zwagerman van Sport van de gemeente Medemblik het toernooi opende gingen ruim 300 judoka’s afkomstig van 30 verschillende judoscholen uit Nederland de strijd met elkaar aan.  De judoka’s werden aangemoedigd door ruim 600 bezoekers die werden getrakteerd op hoogstaand judo. Hans Meester, de grondlegger van het judo in West-Friesland kreeg in het middaguur uit handen van de JBN een speld uitgereikt. Het was voor de organisatie van het evenement fantastisch dat ook de bondscoach van de JBN Maarten Arens aanwezig was. De vele positieve reacties achteraf hebben de organisatoren  gesterkt in de ambitie het toernooi uit te laten groeien tot een groot evenement in de regio. De volgende editie van het Omringjudotoernooi staat gepland op 19 maart 2011. Eerste prijzen waren er voor Melle van der Ham, Asena Simsek en Timo de Jager. Tweede werden Isabel Wiebers, Anko van der Ham, Youri Gijsen, Marijn Vermeulen, Ryan Sijm, George van den Berg en Ferron Touw. Een derde plek werd behaald door Indio Offringa, Andrew van den Berg, Tessa Wormer, Shane Weeland en Luca Verheijen. Youri Gysen won bovendien de Hans Meester Stijlprijs. Een compleet overzicht van de uitslagen en een fotoverslag vindt u terug op www.omringjudotoernooi.nl.