Jeugdteam 2009-2010Zondag 14 maart werd in een overvolle Sporthal Beverwijk de eindronde van de WFJJC gehouden. BOS judo stond tweede met vier punten voorsprong op Hikari. We zouden moeten strijden tegen Hikari, Ben Rietdijk en Judo Yushi. De eerste plaats was al onhaalbaar, maar een tweede plaats moest mogelijk zijn. De eerste wedstrijd tegen Hikari was zeer spannend, maar helaas konden we net niet genoeg punten halen om te winnen. Deze verliespartij tegen de directe concurrent zou ons de tweede plaats kosten. Tegen Ben Rietdijk werd wel gewonnen, Maar tegen Judo Yushi verloren enkele van onze troeven onverwacht en verloren we weer. Hikari had ondertussen van Kodokan gewonnen met 18-0 en wist ons nipt met judopunten van de tweede plaats te stoten. Maar al met al is een derde plaats in de hoofdklasse zeker een goed resultaat en de beker mag met trots mee naar huis worden genomen.