Tijdens de regiokampioenschappen in Anna Paulowna zijn Melle van der Ham en Brian Sikkens net als vorig jaar kampioen geworden. Melle won al zijn partijen. Brian veslikte zich 1 keer, maar herstelde dit goed door zijn oponent nu in de finale te verslaan. Ook Lissa Dollé werd kampioen. Dit omdat in haar gewichtsklasse helaas geen tegenstanders waren. Gelukkig mocht zij een aantal partijen meejudoen in een lagere gewichtsklasse.  Ryan Sijm behaalde een knappe tweede plek door ongelukkig te verliezen in de finale. De overige partijen won hij met overmacht.  Roos-Marie Brinkemper werd na een hele reeks partijen zesde. Al deze judoka’s mogen door dit resultaat aantreden op de NH districtskampioenschappen die op 11 april in Beverwijk worden gehouden. Jeffrey Loesberg haalde het jammer genoeg net niet. Hij presteerde goed in de poulefase maar trof 2 sterke tegenstanders in de kruisfinales. Hij werd uiteindelijk 7e en verdiende door dit resultaat een reserve plek. De coaching werd vandaag verzorgd door Daan, Bert en Pascal.