Het regioteam van Bos judo WF heeft afgelopen zaterdag alle wedstrijden gewonnen en is door dit resultaat niet meer te achterhalen. Het team bestond uit de volgende judoka’s: Dries, Sybren, Sanne, Jelmer, Youri, Ian, George, Andrew, Asena, Joél, Timo Kyle, Thijs, Shane en Luca.

De eerste partij was tegen Dun Hong en werd gewonnen met 18-6. De tweede partij tegen nr2 Budocentrum was een belangrijke maar werd door goed judo van onze kant uiteindelijk eenvoudig gewonnen: 18-6. De derde partij was tegen de uitkomst die net als wij een compleet team op de been hadden. De uitslag was 12-12 maar doodat wij meer judopunten hadden (60-55) wonnen wij ook deze pot. De laatste wedstrijd was tegen Frits van der Werf. Ook deze wedstrijd werd gewonnen , nu met 14-10.

Dries Dries en George kunnen terugkijken op een sterk optreden. Beide judoka’s wonnen al hun wedstrijden met technisch heel verzorgd judo. Sybren en Jelmer stonden ook dit keer hun mannetje en zorgden voor belangrijke judopunten. Sanne stond 1 keer opgesteld maar had helaas geen tegenstander. Youri staat soms nog wat onwennig op de mat maar is een judoka met veel potentie. Ian stond als een leeuw te judoen en gaat goed vooruit. Helaas kon hij door een blessure niet verder. Andrew wisselt goede partijen af wat mindere partijen. Je ziet dat hij prima judood wanneer hij er in geloofd. Wel stond hij met z’n 34kg heel dapper in de -38kg te judoen en wist  2 winstpartijen te halen. Joél en Asena stonden afwisselend in de -42/-46kg en hadden wisselend succes. Ook Timo behaalde 3 winstpartijen binnen door soms spectaculair judo. Kyle debuteerde in het team en het was voor hem een leerzame middag. Thijs en Shane stonden afwisselend in de -55kg. Het blijft voor Thijs moeilijk om niet meer te tillen, toch behaalde hij een goede overwinning binnen. Thijs ontwikkeld zich ook heel goed als aanvoerder van het team en staat iedereen bij met goede adviezen. Shane wordt steeds beter en staat er altijd. Net als zijn broertje kon hij niet verder door een blessure. Luca behaalde ook 4 matchpunten binnen voor het team. Hij trof een aantal goede judoka’s. Al met al een prima teamprestatie. Op naar de laatste ronde…..