Op zaterdag 12 juni 2010 werd het open Flevolands kampioenschap gehouden.

In totaal kwamen er 17 judoka’s van Bos-Judo op de tatami en waren over 4 blokken verdeeld.

In het eerste blok moesten Andrew v.d. Berg, George v.d. Berg, Anko v.d. Ham, Melle v.d. Ham, Youri Gijssen en Jeffrey Loesberg aantreden. Anko wist alle partijen te winnen met Ippon en werd kampioen. De gebroeders v.d. Berg zaten in een poule van 4, doordat ze beiden de eerste  partijen in winst om wisten te zetten moest de partij worden beslist door tegen elkaar te strijden voor de 1e en 2e plaats, he geen werd beslist in het voordeel van George, George werd kampioen en Andrew netjes 2e. Youri had een wat zware poule maar wist knap 3e te worden. Melle en Jeffrey troffen wel een heel zware poule waarin Melle toch knap 2e wist te worden en Jeffrey net buiten de prijzen viel.

In het 2e blok moesten Dirk Groen, Jelmer Touw, Joël van Os, Marijn Vermeulen, Myron Best, Tijmen Brinkkemper. Jelmer wist, door alle wedstrijden te winnen, knap kampioen te worden. Joël en Tijmen zaten in één poule en moesten dan ook een partij tegen elkaar spelen, zag het er tijdens de partij naar uit dat Joël wat aanvallender spel liet zien, werd deze partij op de laatste 10e van een seconden toch beslist door een yuko voor Tijmen. Tijmen werd in deze poule kampioen en Joël 3e. Marijn en Dirk vielen net buiten de prijzen maar hebben wel mooi en goed judo laten zien. Myron wist een knappe 2e plaats te behalen.

In het 3e blok hadden we Timo de Jager en Ferron Touw als judoka’s. Timo wist al zijn partijen te winnen en werd kampioen. Ferron wist, na één partij verlies tegen Owen, na knap judowerk te laten zien de 2e plaats op te eisen.

In het 4e blok kwamen Iris Benjamins, Marco de Vent, Marie Groen aan de beurt. Iris draaide een goede poule en werd kampioen. Ook Marco speelde goed judo en ondanks dat in zijn laatste partij zijn tegen stander zijn standbeen weg haalde en daar voor niet werd bestraft met Han-so-ku make, wist hij toch beslag te leggen op een 3e plaats. Marie had wel veel pech waren niet alleen haar tegenstanders sterker en viel daarom net buiten de prijzen kwam ze ook nog eens tot 2 keer aan toe met een harde val verkeerd op haar stuitje terecht wat haar veel pijn opleverde.

André en Jelmer bedankt voor de hulp bij het coachen.