Het einde van een enerverend judoseizoen is alweer in zicht. Een judojaar waar veel is geleerd, veel successen zijn behaald en waar bovenal veel plezier is beleefd.

De voorbereidingen op het volgende seizoen zijn inmiddels gestart. In dit kader zijn we druk bezig om de wedstrijdjudoka’s voor het nieuwe seizoen in een nieuw jasje te steken. Na oriëntatie en goed overleg is besloten om de wedstrijdjudoka’s trainingspakken van het merk Adidas aan te bieden. Om de prijs van de spakken laag te houden hebben we “De Jager Woning- en Projectstoffering” de komende 3 jaar bereid gevonden om als sponsor te fungeren. Het nieuwe Bos Judo West-Friesland logo zal op de borst van het jasje worden gedrukt. De naam De Jager Woning- en Projectstoffering zal op de voorkant van jasje en aan de zijkant van de trainingsbroek worden gedrukt. Achterop de trainingsjasjes komt de tekst “Judo Wedstrijdteam” te staan.

Het team van de Westfriese Jeugd Judocompetitie zal worden gesponsord door  “GO! Onderwijs voor doorstarters” de wedstrijdjudoka’s die uitkomen in dit team een rugembleem aangeboden voor het judopak.

 In verband met de inventarisatie/bestelling verzoeken wij jullie, om voor 3 juli a.s.,het bestelformulier in te vullen en te retourneren aan Eric Bos, Marcel Brinkemper of Michiel van der Ham. De trainingspakken kunnen dan snel worden besteld.

 Uiteraard is de keuze om een trainingsjasje/broek aan te schaffen vrijblijvend. Toch verzoeken we de wedstrijdjudoka’s die uitkomen in de Westfriese (jeugd+senioren) of Regio competitie vriendelijk doch dringend een set (broek+jasje) aan te schaffen. Dit om een duidelijke eenheid uit te stralen in het volgende seizoen.       

De prijzen zijn als volgt:
Trainingsjasje Adidas: € 17,50 (gesponsord)
Trainingsbroek Adidas: € 12,50 (gesponsord)
De prijzen zijn inclusief BTW.

De wedstrijdjudoka’s die uitkomen in de WFJJC krijgen kosteloos het rugembleem voor het judopak.

Bestelformulier Trainingspakken