Tijdens de judoexamens in juni 2010 zijn de volgende judoka’s geslaagd voor een nieuwe kleur judoband:
Geel:
Enkhuizen: Dirk Bais, Jelle Jorritsma, Siebe Korenblek, Mick Meijer, Justin Middelburg, Damy van Til, Rick Tol, Dennis Gijssen, Danique Huijgens, Micha Mittias.
Hoorn:Thom Visser, Bram Pront, Niels Appelman, Daan van Amerongen, Jonas Ruiter, Daan Conijn, Ynse de Graaf, Damian St. Iago, Jurian Schilpzand, Alec Brouwer, Rubian van Gool, Megan Pels, Sem Rijkens, Nicole Sukander, Tycho van Veen, Duke Verwijs, Thomas Wonder, Celal Erkan, Denise Klijn, Sep van Mierlo, Kenneth Offringa, Laurens Bakker, Kester Dudock, Dirk Groen, Stijn van Schaik.
Bovenkarspel: Mick Bakker, Sven dekker, Iwan Dekker, Vince de leeuw, Daan Wijbenga, Gino ter Voert, Wout gotvliet, Joost klaver, Dillen Hoogland, Mees Kalkhoven, Esmeralda Martinez- Boitel, Kjeld de Beeld.
Oranje :
Hoorn: Dries boulidam, Noor Boulidam, Isabel Wiebers, Indio Offringa, Renan Van Dijk, Marie groen, Jordy Kromheer, Ruben van Poelgeest.
Bovenkarspel: Mats beemster, Bas meissen, Dorus Rood, Dylan van Westen, Just Bakker, Tim de Wit, Roos-Marie Brinkkemper.
Groen: Steven de Jong, Sjoerd van Nieuwstraaten, Lorenzo Bootz, Jasper de Goede, Brechje Lonkhorst, Anouk Schaper, Pim Bouwens, Michael Koomen, Maarten Schooneman, Huub Smit, Tommie Higginson, Kevin Zandstra, Ian Weeland.
Blauw:Jeffrey Loesberg, Brian Sikkens, Reinier Dix, Anouk Steenhoff, Lennart Kuin, Alex Bos, Boukje Vrouwe.
Bruin: Jannes Dikstaal, Daan Dikstaal, Danny Wage, Stef Koenis.