Het pupillen A team van BOS Judo Westfriesland is na een sterk optreden 2e geworden op het Spaarnetoernooi dat wordt georganiseerd door KenAmJu uit Haarlem. In de nieuwe trainingspakken hadden de teams veel bekijks en het moet gezegd worden zowel het pupillen A als B team zag er schitterend uit.

Na in de poule Judo Dronten en Judo Yushi 1 te hebben verslagen volgde in de winaarsronde Ben Rietdijk en Judo Hercules uit Limburg. In de finale werd opnieuw aangetreden tegen het team van Judo Yushi 1. Het was een zeer spannende wedstrijd en dit keer ging zeer nipt de winst naar Judo Yushi 1 door een aantal ongelukkige verliespartijen. Toch was iedereen na afloop trots  op behaalde resultaten. Het pupillen A team bestond uit Dennis Gijssen, Dries Boulidam, Isabel Wiebers, Noor Boulidam, Anko van der Ham, Youri Gijssen, Dirk Groen en Marijn Vermeulen.

Het pupillen B team was helaas niet helemaal compleet maar kwamen desalnietemin in de winnaarspoule terrecht nadat was verloren van Judo Yushi en gewonnen was van Ben Rierdijk. Helaas gingen de partijen tegen Judo Hercules en Pijloo Sports nipt verloren. Dit team bestond uit Sybren en Jelmer Luijt, Melle van der Ham, Jeffrey Loesberg, Matz van Veldhuizen en Rijan Sijm. Coaching werd verzorgd door Michiel van der Ham, Henk Loesberg en Alex Bos.