Eindelijk was het dan zaterdag 18 september en mochten we aantreden voor onze eerste duels in het regiotoernooi, bij de start was wel merkbaar dat er  onder de judoka’s wat zenuwen waren maar éénmaal gewogen en de eerste worpen  gemaakt tegen de eerste tegenstander Dun Hong waren de zenuwen al snel om geslagen in spanning voor de partijen en het team want van af het begin was duidelijk merkbaar dat we met zijn allen een team vormen. Na Dun Hong verslagen te hebben met 20-91 tegen 4-20 werden ook de volgende partijen gewonnen, Budocentrum 16-72 tegen 6-17, JV de Uitkomst 18-87 tegen 4-20 en Si Frits van de Werff met 16-80 tegen 8-35. 😥 Jammer was het dat Tessa in haar partij tegen Budocentrum aan haar nek geblesseerd raakte en niet verder kon en mocht spelen en Timo in zijn partij tegen de Uitkomst een blessure aan zijn knie op liep en ook niet verder kon en mocht spelen wel kwam hij in de laatste partij tegen Frits vd Werff nog op de mat om zonder tegen partij punten te scoren voor het team. Tessa en Timo het hele team wenst  jullie sterkte met de blessures en hopen jullie toch weer snel op de mat te zien. ;-). Judoka’s jullie hebben ons laten genieten van fantastisch judo, mooie worpen, sportiviteit en team spirit. Op naar de volgende ronde op 16 oktober 2010.
Raymon en Henk

1e ronde Julianadorp