Zaterdag 16 oktober 2010 speelden we tweede ronde van het regioteam. 
Na de weging en een iets latere start van de wedstrijden, konden we met een op alle gewichtklassen bezet team aan de gang.  Nou ja, aan de gang, de eerste wedstrijd begonnen we met rust. Deze pauze werd mooi door de judoka’s benut om het spel van de tegenstanders die we in verdere partijen nog moesten tegenkomen te bestuderen.

De tweede wedstrijdkwamen we uit tegen Asahi San, dat helaas geen compleet team kon opstellen. Voor Isabel , Joël, Tessa en Mitchel was de enige actie op de mat komen en klaar. Acht van onze judoka’s wisten met een vol punt te winnen.  Uitslag Asahi San 4-20  Bos Judo West-Friesland 20-100.

De derde en vierde wedstrijd hadden we weer pauze en we konden allemaal weer kijken naar de judoka’s welke wij in de laatste 2 partijen zouden ontmoeten.

De vijfde wedstrijd was tegen Body Action. Ook zij konden met maar 7 judoka’s helaas geen volledig team op de mat brengen.  Toch wisten zij nog drie partijen met vol punt te winnen. Van de overige vier partijen wonnen wij er drie met vol punt en één met een waza-ari. Uitslag Body Action 6-30   Bos Judo West-Friesland 18-87 ( Volgens ons de juiste uitslag, de scheidrechter gaf 20-97).

De zesde en voor vandaag laatste wedstrijd tegen HABC Dun Hong, welke wij in de 1e ronde ook tegenkwamen. Helaas waren ook zij niet met een compleet team, maar toch twee judoka’s meer dan de eerste keer, gefeliciteerd Dun Hong. Zes partijen werden door ons gewonnen met vol punt en één met hantei.  Uitslag HABC Dun Hong 6-30 Bos Judo West-Friesland 18-81.In de wedstrijden mochten we van alle judoka’s mooi judowerk zien en viel vooral op dat er op de trainingen goed werk verricht wordt.  Dit uitte zich vooral in diversiteit aan worpen en ontwijkingen. Knap werk en ga vooral zo door. Team, we waren weer een eenheid, bedankt. Laten we ook maar eens een bedankje doen richting onze fans/supporters. Zij steunen ons maar mooi elke keer. Zelfs waren er judovrienden die zelf niet hoefden te spelen. BEDANKT.