Afgelopen zondag gingen we met een volledig en sterk team naar Tom van der Kolk om in het spoor te blijven van de koploper judo yushi. Het liep onverwacht heel anders af. Er werd maar liefst 3x verloren. Dit was weliswaar nipt (3x met 10-8) maar toch!  Eerste partij tegen Tom van der Kolk. Door een paar verliespartijen die niet waren verwacht verloren we deze wedstrijd onnodig. De 2e partij was tegen Hikari, die steeds sterker presteren. Nu werd er verloren met 10-8 ondaks het feit dat Hikari 2 ‘ lege plekken” had. De laatste partij ging tegen Ben Rietdijk. Het werd een spannende pot maar ook hier stonden we na afloop met lege handen. Wel veel mooie partijen gezien. Gebleken is dat alle teams uit de hoofdklasse sterk zijn en van elkaar kunnen winnen en verliezen. Dit maakt de strijd om de 2e plek heel spannend. Judo Yushi won overigend wel 3x en is bijna niet meer te achterhalen. We zijn nu afgezakt naar de 3e plek maar staan gelijk met Hikari m.b.t  de judopunten. Volgende keer beter!