Team, Team, Team en nog 1 x Team want dat is het, wat een pracht groep judoka’s.

Vandaag 11 december 2010 kwamen we weer op de tatami en nu bij onze gastheer Frits van de Werff te Hoorn, waar wij ook vandaag weer lieten zien dat we kunnen judoën en fairplay tonen aan onze tegenstanders.

Hoefden we vandaag maar drie partijen te spelen, we behaalden toch een mooi resultaat dit uitte zich ook in de scores:

UITSLAGEN:

Judo Bos 22-101 Body Action 2-1
helaas had Body Action 5x geen tegenstander
Judo Bos 16-80 HABC Dun Hong 8-32
Judo Bos 18-90 BudoCentrum Julianadorp 6-30

Prachtig resultaat en een versteviging van onze koppositie.

Als team bestaande uit: Dennis en Youri Gijssen,  Isabel Wiebers,  Noor en Dries Boulidam,  Daan van Amerongen,  Jelle Joritsma,  Jeffrey Loesberg,  Dorus Rood,  Andrew van den Berg,  Joël van Os,  Mats van Veldhuizen,  Ferron Touw, Tessa Wormer,  Mitchel Ronde, Shane Weeland en de coaches Raimon van Os en  Henk Loesberg , wensen wij al onze judovrienden fijne kerstdagen een goede jaarwisseling en een goed, gezond en vooral een prachtig judojaar toe.