Onze wedstrijdjudoka’s kunnen nu nog beter voor de dag komen. Er zijn nieuwe Bos Judo West-Friesland clubtassen. Op de rode tassen staat aan de zijkant “Bos Judo West-Friesland” gedrukt. Aan de bovenkant van de tas kan je je naam laten drukken. De tassen kunnen worden besteld via een bestelformulier (zie link onderaan). De tas kost, inclusief het drukken van de namen € 24.00.
Ook zijn er clubpolo’s via het zelfde bestelformulier te bestellen. De polo’s zijn wit, met links voorop het shirt ons “Bos Judo” logo. Op de achterzijde staat “judo wedstrijdteam. “Voor wedstrijd judoka’s is dit een mooi alternatief om niet tijdens toernooien de hele tijd met je judojas te hoeven lopen. De clubpolo’s kosten €12.50 per stuk, inclusief bedrukking.
In de week van ma 17-01-2011 t/m za 22-01-2011 zal ik (Henk Loesberg) tijdens de trainingen met een passet aanwezig zijn in onze vestigingen, behalve in de Huesmolen. Voor de eerste bestelling graag de bestelformulieren goed ingevuld inleveren voor 29-01-2011. Betaling graag bij inlevering bestelformulier.

Bestelformulier Clubtas en Polo