Het was erg leuk op het Waterlandtoernooi in Purmerend. Nicole Sukander had zich geplaatst voor de kruisfinales, maar is helaas net buiten prijzen gevallen en is vierde geworden. Daan van Amerongen was eerste in zijn poule geworden. Hierbij wist hij heel mooi een houdgreep over te nemen. In de kruisfinales waren de tegenstanders net iets te sterk. Jelmer Luijt had het wat moeilijk in zijn poule, maar heeft wel lekker gejudood. Sybren Luijt ging heel goed. Hij wist twee partijen met ippon te winnen. Tegen oud clubgenoot Indio Offringa werd het een leuke partij. Sybren scoorde drie yuko’s en net buiten de tijd een ippon en won dus op deze partij. Helaas verloor Sybren zijn laatste partij en werd daardoor tweede. In het middagprogramma stond Brian Sikkens op de mat. Hij won al zijn wedstrijden en werd verdiend kampioen