Zaterdag 15 januari 2011 waren we met ons TEAM te gast bij Asahi San in Hippolytushoef.

Met een licht gehavend team (door ziekte, andere toernooien en niet op komen dagen) maar ook met een nieuwe teamvriend Max Pereboom. Welkom in ons team Max. We moesten de eerste ronde tegen De Uitkomst. Hoe hard we er ook voor streden, in De Uitkomst moesten we onze meerdere zien en we verloren de partij met 14-70 tegen 10-47.

Na de schrik van de eerste partij kwamen we in de 2e partij uit tegen SI Frits vd Werff. Zo mogelijk werd er nog harder gejudood. Ondanks de 4 wedstrijd en 20 judopunten die we weg moesten geven door open plaatsen, konden we deze partij mooi met winst afsluiten en wel met 10-50 tegen 14-70.

De 3e en laatste ronde voor vandaag was tegen Asahi San. In deze wedstrijd hebben we onze reserves laten spelen en konden we zo 2 judoka’s in een zwaardere klasse laten judoën, hetgeen ze goed afging. Deze partij werd dan ook mooi afgesloten met winst en wel 6-12 tegen 16-72.

Teamvrienden ondanks de schrik dat we na 14 partijen onze 15e verloren, zijn jullie dat mooie judo en die sportieiteit blijven tonen. De coaches zijn trots op jullie maar ook de vereniging kan trots zijn met zo’n team.

Teamvrienden bedankt en op naar ronde 6.

Rei