Wat een zaterdag was dit zeg, zoveel mooi judo en zoveel mooie worpen op een dag! Zo mooi dat onze supporters maar zelf coaches van onze tegenpartijen er vol van waren.

Na een wat vertraagde start en een vrije eerste ronde, konden we dan eindelijk in de 2e ronde aan de slag tegen thuisspeler Body Action.
Deze ronde gebruikten we om de reserves te laten judoën en dat ging ze goed af. We konden deze ronde afsluiten door van de 12 partijen er 9 af te sluiten met vol punt winst. Eindstand  18-90   6-30.

De 3e ronde konden we gelijk verder tegen HABC Dun Hong. We werden al warmer, het judo werd mooier en de strijdlust groter. Het resultaat was daar ook naar; eindstand 18-78  6-27.

De 4e ronde speelden we tegen de nummer 2 van de ranglijst, Budocentrum Julianadorp. We werden nog warmer en het judo werd nog mooier; prachtige worpen en een strijdlust op de tatami en er naast. De eindstand zoals deze op de WFJC website staat 14-70  10-45 is volgens mij niet correct en ongecorrigeerd. De partij in de -30 was gisteren op het wedstrijdformulier wel gecorrigeerd in ons voordeel, de partij in de -50 zou later nog worden bekeken. De einduitslag kan dus worden 16-80  8-40 of 18-90  6-30.

De 5e ronde warmer warmer warmer, het team was niet meer te stuiten en denderde maar door tegen De Uitkomst. 11 partijen werden hier beslist met vol punt, geweldig! Eindstand     2-10  22-110.

Als coach weten Raymon en ik niks meer te zeggen, het was een geweldige dag vol met mooi judo. Dank jullie wel. 😉

rei

6e Ronde Regioteam