Zaterdag 5 maart 2011 gingen we met het Regioteam voor de 7e ronde naar de dojo van Budocentrum Julianadorp.  Met een bijna compleet team,  Ian was helaas geblesseerd, gingen we de strijd aan met de teams van Frits van de Werff, Asahi San en Body Action.

De 1e tegenstander was het team van Frits van de Werff. Er werd door ons team goed gevochten, de wedstrijden die we wonnen, wonnen we met ippon, slechts 3 partijen gingen naar het team van Frits van de Werff, uitslag 6- 18 (12-90).

Asahi San was de volgende opponent. Ons team deed weer zijn uiterste best waardoor ook deze wedstrijd werd gewonnen en wel met 8 – 16 (40-75).

De laatste partij voor vandaag was Body Action, zij hadden vandaag veel judoka’s meegenomen. Dit weerhield ons team er niet van om aan de judopunten te werken.  We wonnen 11 van de 12 partijen en wonnen zodoende met 22 – 2 (104 – 10).

Het schijnt dat we al kampioen zijn met nog 2 ronden te gaan, dit kunnen we nog niet bevestigen aangezien de overige uitslagen nog niet zijn gepubliceerd.

Dennis, Isabel, Dries, Noor, Daan, Youri, Jeffrey,  Ian, Andrew, Max, Joël, Mats, Tijmen, Tessa, Timo en Shane,  bedankt voor jullie geweldige inzet!

Jullie coaches Henk en Raymon.

het team tegen Body Action