Tijdens het uitstekend georganiseerde 2e Omringtoernooi in sporthal de Muiter in Medemblik kwamen veel BOS judoka’s aan de start. Ze namen dan ook de veel prijzen mee naar huis.

In het eerste blok, A pupillen werd Dries Boulidan met mooi judo eerste in de -27kg. Daan van Amerongen werd eerste in de -30kg.

Bij de B pupillen in het tweede bolk, haalde Max Pereboom knap de eerste plaats in de -38kg ontwikkelingspoule en werd de technisch goed judoënde Isabel Wiebers derde in de -27kg.

In de categorie -15 jaar kwamen George, Melle en Jeffrey samen in de -34kg uit. Ze mochten de prijzen verdelen. George van den Berg werd eerste en Melle van der Ham en Jeffrey Loesberg werden derde. Brian Sikkens werd in zijn eerste wedstrijd in de -38kg derde. Ferron Touw en Joël van Os stonden in de finale in de -42kg. De strijd ging gelijk op en Ferron werd eerste doordat hij minder shido’s opliep.  Joël won de strijd om de tweede plaats. Timo de Jager was oppermachtig in de -55kg en deed zijn vader, die hoofdsponsor is van dit toernooi, een eerste plaats cadeau.

In het laatste blok, de Aspiranten -17 jaar, haalde Tijmen Brinkkemper met zijn 41kg een tweede plaats in de -50kg. Jelmer Touw was ook een categorie zwaarder gaan judoën en werd eerste in de -55kg. Thijs de Rijke haalde een derde prijs in de -60kg en Tom de Vries liet zien dat hij weer in vorm is, door de categorie -66kg op zijn naam te schrijven.

2e omring judotoernooi