Op de Noord Hollandse kampioenschappen voor B pupillen wist Ryan Sijm al zijn tegenstanders met ipon te verslaan.
Dennis Wormer hielp hem de eerste wedstrijden met de coaching en later nam Eric Bos de coaching over. Ryan was gericht op goed judo en onbevangen. In de finale ontmoete hij de judoka waar hij bij de voorrondes nog moeite mee had. Door een goede o uchi gari wist hj zijn tegenstandr vol te werpen.

Isabel Wiebers behaalde de derde prijs. Zij speelde mooi judo en ging als een wervelstorm over de judomat. Zij wierp haar tegeenstanders met prachtige worpen.

Jelmer Luijt won en verloor 2 wedstrijden en is ook weer gegroeid in zijn judo. Anko van der Ham en Joeri Gijssen waren nog wat jong voor deze wedstrijd maar hadden zich wel geplaatst via de voorrondes. Zij hebben gezien waar ze naar toe kunnen groeien.

Foto’s in het fotoboek