Vandaag 14 mei 2011 waren we met ons team te gast bij De Uitkomst om onze laatste partijen te spelen voor het regiokampioenschap. In het team heerste een ontspannen sfeer. We waren immers met  punten niet meer in te halen voor het kampioenschap. Maar eenmaal op de tatami was daar weer de strijdlust en gingen we er vol tegenaan. Door opnieuw mooi en sterk judo te laten zien konden we in de laatste twee partijen onze punten voorsprong nog verder uitbreiden. De partij  Asahi San  – Bos Judo wonnen we met  6-30  18-90 en Bos Judo tegen Body action werd  20-91   4-6.

Daarna was er alleen nog maar het officiële gedeelte de prijsuitreiking  en toen feest. Ons superteam is Kampioen.

Deze judoka’s deden dit jaar mee in het superteam: Dennis Gijssen, Isabel Wiebers, Noor Boulidan, Dries Boulidan, Daan van Amerongen, Youri Gijssen, Megan Pels, Jelle Jorritsma, Jeffrey Loesberg, Ian weeland, Andrew van den Berg, Max Pereboom, Dorus Rood, Aswin Sijm, Ryan Sijm, Melle van der Ham, Joël van Os, Mats Veldhuizen, Tijmen Brinkkemper, Ferron Touw, Tessa Wormer, Timo de Jager, Shane Weeland, Luca Verheijen en Mitchell Ronde. Foto’s in het fotoboek

Als team bedanken we natuurlijk ook de organisatie en onze tegenstanders voor een fantastisch kampioenschap.

Superteam Namens Raymon en mij GEFELICITEERD en bedankt  dat we jullie mochten coachen.