Vandaag, zondag 29 mei 2011, kwamen op het 21e brugtoernooi de volgende judoka’s op de tatami:    -24 Nicole Sukandar; -27 Isabel Wiebers,  Megan Pels; -34 Daan van Amerongen; -38 Brian Sikkens  Jeffrey Loesberg; -42 Joël van Os; -46 Tijmen Brinkkemper. Zoals het weer buiten, waren ook enkele van onze judoka’s wat wisselvallig aan het judoën. Wonnen ze de ene partij met mooi judo, waren ze er in de volgende partij  niet helemaal bij en werd er hier en daar slordig gejudood of lag het initiatief bij de tegenpartij. Anders lag het bij Joël en Isabel zij waren op en top geconcentreerd. Ook al moest Isabel maar liefst 6 partijen spelen, ze bleef mooi judoën en dit resulteerde in een mooie 3e plaats. Joël liet weer verschillende van zijn mooie worpen zien en liet ons allen hier van genieten. Het resultaat was dan ook een fraaie 1e plaats. Nicole,  Megan,  Daan,  Brian,  Jeffrey,  Tijmen, zo een dag hebben we allemaal wel eens. Kop op.  Jullie hebben in ieder geval weer ervaring op gedaan en op het volgende toernooi hebben we weer kansen.