Op 4 juni 2011 was het een prijzenregen voor de judoka’s van Bos Judo, tijdens het 18e ABS Combi toernooi te Dronten. Alle judoka’s kwamen zeer gemotiveerd naar het toernooi, hetgeen zich uitte in sportief en schitterend judo. In het eerste blok kwamen 4 van onze A pupillen op de tatami. Zij openden deze dag met fantastisch judo en behaalden alle vier prijzen. 1e werden Megan Pels,  Isabel Wiebers en  Dennis Gijssen; 3e werd Nicole Sukandar. In het 2e blok stonden de B pupillen en -15 judoka’s op de tatami. Ook deze judoka’s lieten zien dat zij wisten wat judo is en met mooi en fair judo breiden zei de prijzenregen verder uit. 1e werden  Anko vd Ham,  George vd Berg en

Youri Gijssen;  2e werden Jelmer Luijt en Joël van Os; 3e werd Melle vd Ham. Met een enkele judopunt verschil werden Sybren Luijt en Jeffrey Loesberg 4e. Tessa Wormer wist de finale te bereiken. Hierin maakte ze een prachtige uchi mata. Haar tegenstander wist haar later echter op de grond te overmeesteren , waardoor ze op de 2e plaats eindigde.

In het laatste blok wist Kevin Kishna kampioen te worden met prachtige tilworpen. Shane Weeland eindigde op de 2e plaats en liet goed aanvallend judo zien. Thijs de Rijke en Dennis Wormer wisten een goede derde plaats te veroveren. Danny Wage en Stafan Pronk behaalden een tweede plaats. Al met al zeer veel prijzen met sterk judo van onze club.