Tijdens het knakworst toernooi is er een sportieve sfeer bij de wedstrijden. Het olympische motto” meedoen is belangrijker dan winnen” ging hier zeker op.
Met nette technieken werden er vele ippons gescoord, waarbij de tegenstander goed vastgehouden werd als hij geworpen werd.
De kampioen bij alle categorien werd dit jaar Max Pereboom.
In een spannende finale tegen Youri Gijssen, beslisten alle drie de scheidsrechters in het voordeel van Max bij de hantei.

Kampioen werden:

  • Blok 1: Olivier Jansen, Abtin Hajiwakilulraha, Dennis Gijssen, Pepijn van der Berg, Lisa Baas, Luuk Thuis, Evelien Berghuis, Conno Tromp, Dirk Offerman.
  • Blok 2: Luca Rhodens, Jorrit Kesterloo, Sam Post, Stefan Brozius, Jelmer van der Voort, Megan pels, Nicole Sukandar, Nadine Henningheim, Daan van Amerongen.
  • Blok 3: Isabel Wiebers, Mats van Velthuizen, Youri Gijssen, Rubian van Gool, Ryan Sijm, Joris Laan en alle categoriën Max Pereboom.

Alle kinderen kregen een medaille en na afloop patat met knakworst. Want wie bij dit toernooi meedoet is eigenlijk al een kampioen.

Op 10 september is het volgende toernooi: Het vestigingteam toernooi, waarbij de kinderen in een team voor hun vestiging uitkomen. Binnenkort krijgen eerst alle kinderen die aan de wedstrijdtrainingen meedoen hiervoor een uitnodiging. Vervolgens worden de teams compleet gemaakt met kinderen die interesse tonen.

Vanaf  5 september kunnen alle nieuwe  kinderen die geinteresseerd zijn in judowedstrijden instromen in de speciale wedstrijdtrainingen.

Clubkampioenschappen onder 12 jaar