Afgelopen zaterdag hebben een aantal judoka’s deelgenomen aan het Internationale JPT toernooi dat in Hengelo is gehouden. In de ochtendsessie traden Anko van der Ham, Lisa Dolle en Max Pereboom aan. Anko kwam niet door de strenge weging en werd naar de -34kg geplaatst. Hij won knap 3 partijen maar verloor er uiteindelijk ook 2 . Door dit resultaat viel hij buiten de prijzen. Lisa zat na 2 afzeggingen in een kleine poule maar behaalde uiteindelijk een 2e prijs. Lisa is goed bezig en heeft dit jaar op elk toernooi waar ze aan heeft deelgenomen op het podium gestaan. Max zat in een grote poule. Hij won zijn eerste partij en moest geblesseerd opgeven in zijn 2e partij. Uiteindelijk probeerde hij het nog een wedstrijd in de herkansing maar verloor met 2x een straf. In het derde blok kwamen Melle van der Ham en Tijmen Brinkkemper op de Mat. Helaas moesten George en Andrew afzeggen door een blessure van George. Melle zat in een poule van 7 en had helaas een 1e vrijloot. Hij won zijn overige partijen en werd 1e. Tijmen had geen tegenstanders in de -17 klasse en kon gelukkig meedoen in de -15. Met goed judo stond hij na 2 partijen in de finale die hij verloor van een Duitse tegenstander. Met uiteindelijk 1 eerste prijs en 2 2e prijzen kon coach Bert Dolle (heeft iedereen gecoached) tevreden zijn.