Tijdens de Noordhollandse kampioenschappen voor A puppillen zijn 2 judoka’s in de prijzen gevallen.
Dries speelde goed in de voorrronden, maar maakte één keer, 3 seconden voor tijd een foutje, waardoor hij vol in een schouderworp liep.
Daarna wist Dries alle partijen te winnen en eindigde hij op de 2e plaats.
Dries heeft het toernooi goed geconcentreerd en koelbloedig gespeeld.
Kjeld de Wolf won de eerste partij en verloor de tweede.
Daarna bleef hij maar winnen met mooie technieken tot hij dezelfde tegenstandster weer trof waar hij in de vooorrondes ook van verloren had. Deze partij verloor hij weer, zodat hij op de derde plaats eindigden.
De andere deelnemers aan dit toernooi moesten nog wat ervaring op doen of waren wat gespannen. Voor veel van hen was het wennen dat hun ouders niet bij hun in de zaal konden zitten. Ik wil hun adviseren meer grotere individuele toernooien in te schrijven, zodat ze er beter aan gewend raken.