Vandaag,  zaterdag 26 november 2011,  gingen we met het Regioteam naar de dojo van de Uitkomst in Anna Paulowna. We moesten vandaag 4 wedstrijden. We wilden onze koppostitie graag behouden dus we gingen er tegenaan. Het team van Dun Hong was afwezig echter wij moesten niet tegen dit team.

Onze 1e partij was tegen het sterke team van het Budocentrum uit Julianadorp.  Olivier en Nicole konden hun partij niet winnen maar Dries en Daan brachten de stand weer gelijk. Anko verloor op beslissing maar broer Melle won zijn partij. Max en Mats konden helaas ook niet winnen maar dit werd weer goedgemaakt door mooie overwinningen van Tijmen, Tessa en Ryan. De uitslag was 12 (57) – 12 (51), nu dus net aan gewonnen met judopunten.

De 2e partij stonden we tegenover het blauwe team van de Uitkomst. Olivier, Max, Marijn en Ryan konden hun partij niet winnen maar Nicole, Megan, Noor, Anko, Jeffrey, Tijmen en Tessa wonnen wel dus wonnen we deze wedstrijd met 10 (50)- 14 (67). Jammer genoeg raakte Max zodanig  geblesseerd dat het verstandiger was om niet verder te judoën. Melle en Jeffrey namen afwisselend zijn plaats in.

Onze 3e wedstrijd ging tegen het team van Pascal Proper. Olivier kon net niet winnen en Nicole verloor hierna op beslissing. Dries, Daan, Anko, Jeffrey en Melle wonnen waarna Mats verloor. Tijmen, Tessa en Ryan konden weer winnen en de uitslag werd daarom 8 (28) -16 (71).

De laatste partij van deze middag was tegen het team van Asahi San, die deze middag goed bezig waren en hadden  al 3   overwinningen  geboekt.  Olivier begon voor ons team uitstekend en won met ippon. Nicole verloor haar partij waarna Megan, Noor, Anko, Melle en Jeffrey wonnen. Marijn en Ryan konden niet winnen maar Tijmen en Tessa wonnen wel waardoor dit de grootste zege voor ons van deze dag werd, 6 (30) – 16 (80).

Judoka’s, ik ben heel trots op jullie goede prestatie en de prima sfeer. We moeten dit proberen vol te houden.

Tot 10 december!