Vandaag, zaterdag 10 december 2011, gingen we met het Regioteam naar de dojo van Body Action in Schagen. Het zou spannend worden want vandaag moesten we tegen de nummer 2 en 4 van het klassement. We moesten tegen de teams van Body Action,  Dun Hong en Budocentrum Julianadorp.

De 1e partij was meteen tegen het team van Body Action waarvan we de vorige keer op judopunten verloren hadden.
Vandaag waren we er klaar voor, Olivier verloor jammer genoeg op hantei, Nicole trok de stand weer gelijk, Dries en Daan konden helaas niet winnen maar Anko, Dorus, Melle, Mats, Tijmen, Tessa en Ryan pakten de volle winst waardoor we deze wedstrijd met 16 (75) – 8 (22) wonnen. Een mooie start!

De 2e partij was tegen het team van Dun Hong dat ditmaal wel een team op de mat kon brengen.

Olivier won nu zijn partij met ippon net als Nicole, Megan verloor op hantei, Noor won weer met ippon, Anko kon deze keer niet winnen, Dorus en Max wonnen, Marijn verloor helaas waarna Tijmen won, Tessa met yugo verloor en Ryan won ook waarmee de stand kwam op 14 (70) – 8 (21).

Als laatste partij voor vandaag wachtte het sterke team van het Budocentrum waarvan we vorige keer net op judopunten hadden gewonnen.

Olivier en Nicole konden niet winnen maar Dries, Daan, Anko, Melle en Max wonnen wel. Mats verloor nu zijn partij maar Tijmen en Tessa wonnen. Ryan moest hierna het onderspit delven maar deze wedstrijd wonnen we met 14 (65)- 10 (50).

Het was dus  vandaag weer een 100% score en iedereen stond weer zijn mannetje c.q. vrouwtje. We waren vandaag weer echt een team, iedereen was zeer gemotiveerd en we hebben onze koppositie behoorlijk verstevigd! Tot de volgende keer, 7 januari 2012 in de dojo van Asahi San.