Vandaag, zaterdag 10 maart 2012 hadden we een thuiswedstrijd in de gymzaal in Bovenkarspel. We moesten vandaag 3 partijen en deze week kwam het bericht dat het team van Dun Hong helemaal niet meer mee zal doen aan de competitie, jammer. We hadden alle gewichten bezet, helaas moest Anko wegens ziekte afzeggen. Gelukkig was Daan weer zodanig hersteld van zijn armblessure dat hij weer mee kon doen

De 1e wedstrijd moesten we tegen het team van Pascal Proper. Olivier opende voor ons super goed want hij won met ippon, dit voorbeeld werd gevolgd door Nicole, Dries, Daan, Noor en Dorus. Jeffrey kon niet winnen maar Mats, Andrew, Tijmen en Tessa wonnen weer en helaas moest Ryan zijn meerdere erkennen in zich tegenstander. We wonnen deze partij 4 (20)- 20 (100).

De volgende partij was tegen Body Action. Olivier won opnieuw de openingswedstrijd. Ook Nicole, Dries, Noor, Daan, Jeffrey, Max wonnen hun partij. Vooral Max viel in deze partij op doordat hij goed gebruik maakte van zijn grotere tegenstander. Mats kon niet winnen maar Andrew, Tijmen en Tessa wonnen hun partij. Ryan liet deze partij lopen. We wonnen met 20 (100) – 4 (20 ).

De laatste wedstrijd van deze middag was tegen het team van de Uitkomst. Olivier won niet zijn partij maar omdat zijn tegenstander buiten mededinging was won hij toch. Nicole, Megan, Noor, Daan, Dorus en Max wonnen ook maar Mats kon nu niet winnen. Andrew had ook een te sterke tegenstander maar Tijmen en Tessa wonnen vervolgens weer, Ryan kon deze partij ook niet winnen. Ons team won met 6 (30) – 18 (90).

Judoka’s de coaches zijn supertrots op dit team, jullie hebben allemaal geweldig jullie best gedaan, elkaar aangemoedigd en jullie waren vandaag in topvorm, als we een partij wonnen dan was dat met ippon. Geweldig!

p.s. Alle B-pupillen die morgen meedoen aan de voorrondes van het Noord-Hollands kampioenschap, heel veel succes en ga ervoor!

De trotse coaches

Henk en Raymon