Zondag 25 maart waren de finales van de WFJJC in Beverwijk, met een zo goed als compleet team waren we aanwezig. Om onze derde plaats te kunnen behouden moesten we alle 3 te spelen partijen winnen.

De eerste partij was tegen Hikari wisten we 4 van de 9 partijen te winnen met vol Ippon moesten we ondanks goed judo onze meerdere erkennen in Hikari en werd de strijd beslist in 10-47 tegen 8-40 voor Hikari.

De tweede partij tegen Dojo het Loo, verliep beter er was goed judo en wat meer agressie in de partijen te zien, ik denk door de schrik van de eerste partij. We wisten de partij te winnen met 10-50 tegen 8-35.

Hopende dat de nummer 4 geplaatst Ben Rietdijk ook niet alles had gewonnen, moesten we de derde partij tegen hen aantreden. Vol goede moet gingen we er tegen aan maar jammer genoeg verloren we en kwam dit door slordig judo van onze kant. De uitslag was           8-34 tegen 10-47.

Judoka’s weer veel geleerd en ervaring op gedaan, toch GEFELICITEERD met de 4e plaats.