Zaterdag 7-4-2012 moesten we uit spelen bij BudoCentrum Julianadorp.
Drie partijen hadden we voor de boeg. Als eerste traden we aan tegen BCJ. Deze partij had eigenlijk een klapper moeten worden, want ja BCJ is de nummer 2 in het algemeen klassement. Maar o jee dit ging niet zo als we gedacht hadden. Speelden we zelf niet het beste judo, moesten we het ook nog afleggen tegen de scheidsrechter. We verloren dan ook met grote klappen Bos Judo 8-40  BCJ 16-73.

In de 2e ronde moesten we tegen Body Action en zowaar na de pittige peptalk van mijn zijde, begonnen we met prachtig judo. Olivier leverde een mooie strijd en won zijn partij op scheidsrechtersbeslissing. Daarna volgde een reeks van vol-punt partijen en wel door Nicole, Dries, Noor, Anko, Melle, Andrew, Joël en Ryan. Mats en Max konden ondanks goed judo helaas niet winnen van hun tege stander en we hadden ook geen judoka in het -60 gewicht. Gewonnen deze partij???? Ja zeker en wel met Bos Judo 18-81 Body Action    6-27.

De 3e ronde ging tegen Asahi San. Olivier opende geweldig met vol punt, Nicole verloor helaas op scheidsrechterbeslissing. Megan, Anko, Dorus, Max, Mats haalden de volle 10 punten binnen. De partij van Joël was spannend en moest door een golden score worden beslist. Helaas met een yuko voor de tegenpartij. Andrew leverde een topprestatie door in de -50 zijn tegenstander te verslaan met vol punt. Ryan zijn tegenstander was net even te sterk en hij verloor dan ook.      Uitslag Bos Judo 16-80 tegen Asahi San 8-26.

Zachtjes hoor maar we zijn eigenlijk al kampioen. GEFELICITEERD, jullie trotse Coaches en de altijd aanwezig, luid aanmoedigende fans.