Ouders/judoka’s,

De DEEN Jeugdsponsor Actie is weer begonnen! De actie waarbij duizenden euro’s ten goede komen aan sport & cultuur voor de jeugd.

Na een aantal jaren is stichting BOSJudo weer ingeloot en kan meedoen met de muntenactie van Deen.
Wanneer u de komende weken boodschappen doet bij de supermarkt van Deen in de binnenstad van Enkhuizen, kunt u daar de sponsormunten in de voor ons bestemde koker deponeren om het judoteam te steunen.
Haalt u de boodschappen bij een ander filiaal van Deen, neem dan de verkregen sponsormunten mee naar de judoles en lever ze in bij de leraar. Wij zorgen ervoor dat de munten bij het Enkhuizer filiaal in de juiste koker terecht komen. Ook kunt u familieleden en kennissen de sponsormunten vragen en bij ons inleveren.

Alvast bedankt voor jullie inzet!
Eric Bos